För föräldrar och andra vuxna

Barnens Jukebox

Utvald barnmusik.

Ta mig till musiken!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Köp CDn Gittansånger!

Köp CDn Fingret på näsan!

Om Barnens Jukebox

Vi vet att det kan vara snudd på övermäktigt att hitta och välja ut kvalitetsmusik för barn via streamingtjänster som Spotify, eller via Youtube. Det är om möjligt ännu svårare för den som vill hålla sig uppdaterad om nya produktioner inom området barnmusik.

Därför bestämde vi oss för att skapa Barnens Jukebox. På Barnens Jukebox finns färdiga spellistor med noggrant utvald barnmusik av hög kvalité för olika humör och tillfällen. Barnen kan själva botanisera fritt bland spellistor och videor, utan vuxet överinseende. Designen är enkel och tydlig, och även de allra yngsta kan peka sig fram i hela utbudet på egen hand. Här finns också karaokefilmer på välkända barnlåtar där barnen kan följa med i texten och på så sätt lära sig att känna igen bokstäver och ord. Vi utökar kontinuerligt sidan med nya listor, karaokefilmer och videor, samt tipsar om skivsläpp och livemusik för barn runt om i Sverige.

 

Har ni tips?

Är du aktör inom området barnmusik eller bara en intresserad förälder och vill tipsa oss om evenemang, nya releaser eller annat, så skicka ett mejl till Cisela!

 

Egna videos

Under ”Barnens musikvideos” finns en knapp som heter ”Här sjunger jag”. Där lägger vi gärna upp videos på barn som sjunger eller där ni som vuxna sjunger med era barn. Skicka en youtubelänk eller filmerna till oss!

 

Hälsningar Cisela och Mikael

 

Kontakt

cisela(at)barnensjukebox.se

mikael(at)barnensjukebox.se