För föräldrar och andra vuxna

Barnens Jukebox

Utvald barnmusik.

Ta mig till musiken!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Köp CDn Gittansånger!

Köp CDn Fingret på näsan!

 

Att använda Barnens Jukebox

De olika knapparna under Barnens Jukebox är alla spellistor — d.v.s. en samling sånger på olika teman. Vilket tema de olika spellistorna har, framgår av texten och bilden på respektive knapp.

Alla spellistorna länkar till Spotify, så du behöver ett Spotify free- eller premiumkonto för att kunna spela låtarna. Vilket slags konto du använder dig av, avgör också om reklam ingår eller ej.

När du öppnar en spellista på Barnens Jukebox kommer Spotify att öppnas och du måste logga in, om du inte redan är inloggad. Efter det kan du välja fritt bland våra spellistor.

När Barnens Jukebox används på datorn kan du lyssna på spellistorna direkt i jukeboxen. Spotify kommer att fortsätta att spela den låt du lyssnar på, om du inte stänger av den innan du går vidare till t.ex. Barnens Karaoke. Det enklaste sättet att lösa detta är att helt enkelt gå in i bakomliggande Spotify och stänga av den låt som spelas. På surfplattor och telefoner lyssnar du på musiken i Spotifyappen. Du kan antingen välja spellista direkt i Spotify, eller gå tillbaka till Barnens Jukebox och välja spellista där.

Om du trycker på Karaokeknappen kommer du till filmer där du själv kan sjunga, med hjälp av texten som rullar fram.

Videoknappen tar dig till ett antal olika videos, anpassade för små barn.

För att växla mellan de olika delarna går du ned till knapparna med Jukebox, Karaoke, Video etc. som ligger under spellista eller filmer. Det finns också en tillbakapil som tar dig tillbaka till huvudutbudet på jukeboxen.